Saitko uutiskirjeemme?

Lähetämme uutiskirjeemme vain niille vastaanottajille, jotka ovat antaneet luvan arvonta- tai kilpailusivustojen kautta Diiliviestille sähköpostimarkkinointiin. Mahdolliset alat, joilta saatat saada mainoksia ovat: Vähittäiskauppa, rahoitus, vakuutus, matkustaminen, viihde ja elämäntapa.

Mikäli et halua näitä markkinointiviestejä jatkossa, ja klikkaat uutiskirjeessä olevaa linkkiä, teemme GDPR-mukaisen tietojen poiston, mikä takaa, että henkilötietonne poistetaan välittömästi Diiliviestin markkinointirekisteristä.

Voit myös ilmoittaa meille sähköpostitse: info(at)diiliviesti.com

Teemme GDPR-mukaisen tietojen poiston, mikä takaa, että henkilötietonne poistetaan välittömästi Diiliviestin markkinointirekisteristä.

Aina tuoreimmat diilit!

Diiliviestillä saat viimeisimmät tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Voit aina peruuttaa tilauksen ja poistamme henkilökohtaiset tietosi heti tietokannastamme. Diiliviesti ei myy tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille. Liity diiliviestiin ilmaiseksi nyt ja saat viimeisimmät tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Voit aina peruuttaa tilauksen ja poistamme henkilökohtaiset tietosi heti tietokannastamme. Diiliviesti ei myy tai vuokraa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille.

Ota yhteyttä!

 

Tarvitsetko liikennettä sivustoosi? Ota yhteyttä ja keskustellaan mahdollisen yhteistyön muodoista!